Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze website gebruik van cookies. Lees meer in ons privacy statement.Akkoord
CAZAL hall 7 stand F195

CAZAL hall 7 stand F195

Wanneer was jij voor het laatst op de Cazal website? 

Weinig websites zijn de moeite waard om er serieus rond te kijken. Die van Cazal is een uitzondering. Van begin tot eind neemt deze website je mee in de wereld van Cari Zalloni en het huidige Cazal. Je leert er allereerst dat je de collectie alleen kunt begrijpen als je weet waar de modellennummers voor staan. Wij houden niet zo van nummers maar in dit geval word je vanzelf fan. Het gaat zo…

  

De elegante en een tikje extravagante collectie voor dames.

  

  

Ook voor dames maar minder uitbundig en minder extravagant maar tijdloos mooi en comfortabel.

  

  

De nieuwste toevoeging aan de dames collectie. Jong, gedurfd, avantgardistisch en duidelijk geïnspireerd door legendarische Cazal modellen. 

  

  

Cazal’s interpretatie van tijdloze elegantie voor mannen met stijl.

  

  

  

  

Een remix van coolness en onmiskenbare details die iedere Cazal een echte Cazal maken. Gedurfde vormen en kleuren voor traditionele Cazal fans en nieuwe liefhebbers. 

  

  

Iconische eye-catchers voor zelfbewuste liefhebbers van Cazal.

  

  

Geen 4 maar 3 cijfers voor de echte LEGENDS

  

Remakes van de modellen waarmee Cari Zalloni geschiedenis geschreven heeft. Nog altijd even cool als toen en onveranderd geliefd bij stijl iconen over de hele wereld.

  

  

Deze website zou verplichte kost moeten zijn voor alle medewerkers van opticiens die Cazal monturen en zonnebrillen verkopen. De website inspireert met coole filmpjes, je leert er echt alles over het merk en ontdekt allerlei feitjes die leuk zijn om in een verkoopgesprek met je klanten te delen!

  

  

Zoals bij ieder merk zijn de mensen die het merk een gezicht geven ook heel belangrijk. Bij Cazal was dat natuurlijk ontwerper Cari Zalloni en in Nederland zijn dat André en Monique Winterink die met hun unieke en geheel eigen stijl van iedere verkoop en van ieder event en iedere beurs een feestje maken. Dat zal op de SILMO niet anders zijn. 

 

Vooraf een afspraak maken kan natuurlijk ook!