Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze website gebruik van cookies. Lees meer in ons privacy statement.Akkoord
CHARMANT hall 6 stand L102

CHARMANT hall 6 stand L102

Charmant is nog altijd de onbetwiste nummer 1 als het om het gebruik van titanium gaat. Het Japanse bedrijf weet als geen ander hoe je dit ideale materiaal voor monturen en zonnebrillen moet benutten om kwalitatief hoogwaardige collecties met een hoog draagcomfort te maken. Met de verschillende collecties kan je uiteenlopende doelgroepen bedienen!

  

   

Ad Lib 

Een geslaagde combinatie van Japanse innovatie en Europees design resulteert in commercieel aantrekkelijke lichtgewicht titanium monturen voor mannen en vrouwen. City flair met trendy designs en opvallende kleuren. 

     

  

Line Art

   

Babyboomers zijn de kapitaalkrachtigste consumenten van dit moment en mede daarom een interessante doelgroep. De luxe elegante klassiekers in lichtgewicht titanium en met prachtige details uit de Line Art collectie zijn speciaal voor deze leeftijdsgroep ontworpen.

  

   

   

   

Titanium Perfection

   

Mooie minimalistische ontwerpen en herkenbare klassieke ontwerpen zonder overbodige details en dus bij uitstek geschikt voor heel veel Nederlandse brildragers die daar een voorkeur voor hebben en kwaliteit en draagcomfort belangrijk vinden.

   

   

 

   

ELLE

  

Het merk ELLE is met wereldwijd 45 edities van het tijdschrift en maandelijks meer dan 20 miljoen lezeressen een baken van mode, beauty en lifestyle. De monturen en zonnebrillen met die typische Franse flair passen naadloos bij de smaak en de wensen van die ook in Nederland trouwe doelgroep.

  

  

  

   

 

  

  

ESPRIT

Esprit is een echt lifestylemerk en al decennialang ontwerpt en verkoopt Charmant de monturen en zonnebrillen van dit bekende en betaalbare merk. Dat laatste is belangrijk want de Esprit fans willen trendy ontwerpen voor een fijne prijs en dat is precies wat je ze met deze collectie kunt bieden. 

  

  

   

  

Minamoto

  

In een tijd waarin yoga razend populair is, kan je met een collectie gebaseerd op de Zen-filosofie natuurlijk goede sier maken. Prachtig minimalistisch en essentieel Japans design in kwalitatief hoogwaardig titanium met een heerlijk en inspirerend verhaal om met je klanten te delen.