Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze website gebruik van cookies. Lees meer in ons privacy statement.Akkoord
Menrad introduceert All Saints collectie!

Menrad introduceert All Saints collectie!

   

Ben je komend weekend in Parijs loop dan even binnen in de Menrad stand (Hall 6 stand L 087) om de nieuwe All Saints collectie te bekijken.

  

Mocht je in je winkel ook een jongere doelgroep aan willen spreken dan is dit super populaire merk uit Londen een hele goede keuze. Let maar eens op hoe vaak je het signatuur t-shirt met logo op de achterzijde tegenkomt!

  

  

Natuurlijk kan je er direct ook de andere collecties bekijken!

Niet in Parijs? Maak een afspraak met Sander van de Meeberg of een van de accountmanagers!

  

 

  

  

Jaguar

Automerk Jaguar bereidt zich al een poosje voor op een revolutionaire transformatie. Het merk dat staat voor elegantie, stijl, klasse en natuurlijk snelheid zal in de nabije toekomst alleen nog elektrisch aangedreven auto’s leveren waarbij de rust en de stilte een positieve bijdrage zullen leveren aan de luxe die Jaguar uitstraalt.


Natuurlijk gaan de monturen en zonnebrillen mee in die transformatie naar nog meer stijl, luxe, kwaliteit en duurzaamheid waarmee het merk de leidende rol in het herensegment eens te meer zal bevestigen.

       

  

  

Morgan de Toi

Dit bekende Franse modemerk richt zich vooral op modebewuste meisjes en vrouwen en heeft als extra en praktisch voordeel dat het veel tussenmaten biedt waardoor het juist ook voor smalle gezichten een perfecte oplossing kan zijn. De zonnebrillen hebben als extra verkoopargument allemaal polariserende glazen en kosten slechts 109 euro waardoor ze ook voor een jonge doelgroep heel aantrekkelijk zijn.

            

        

   

Joop!

   

Joop! staat voor duurzaamheid en laat dat zien door uitsluitend bio-acetaat te gebruiken. Het van oorsprong Duitse modemerk biedt modern klassieke modellen voor een grote doelgroep dames die zich graag goed en stijlvol kleedt en voor wie trendvolgen aansprekender is dan trendsetten. Niet toevallig een enorme doelgroep, ook in Nederland. 

   

   

 

Scotch & Soda

Nog altijd 1 van de opvallendste en succesvolste introducties van de afgelopen jaren. Het sluiten van de Nederlandse winkels zorgde de afgelopen maanden voor wat misverstanden dus nog even een paar feiten op een rij:   

  • Actief in 64 landen
  • 27 showrooms wereldwijd
  • 2500 verkooppunten wereldwijd
  • Dit jaar nog 5 nieuwe winkels op totaal nieuwe locaties erbij
  • Visuele zichtbaarheid online via alle kanalen
  • België opnieuw opgestart met 9 winkels
  • Carnaby Street in Londen net geopend


.

  

Volg de sociale media van Scotch & Soda om te zien dat het merk alive & kicking is en kijk eens op de instagram pagina van ambassador Joe Jonas met meer dan 12 miljoen volgers!

   

 

RĒVO

  

Voor RĒVO en de RĒVO dealers moet het hoogtepunt van dit jaar nog komen! Het is namelijk de trotse supplier van de Nederlandse teams in de America Cup die in het najaar in Barcelona gevaren gaat worden. RĒVO bevestigt daarmee de leidende rol in de Nederlandse zeilwereld en RĒVO zou RĒVO niet zijn als het dit moment niet zou aangrijpen om heel veel publiciteit voor het merk te genereren. Verkoop je het merk nog niet dan is dit dus een mooi moment om in te stappen!